Kinderen gids

Terug naar Kinderen startpagina

Start  »  Gids  »  K  »  Kinderen

Kinderen gids

Kinderen gids

121. Vermistekinderen.nl
Het Landelijk bureau vermiste personen (LBVP) van de politie is gevestigd in Zoetermeer. Een van onze taken is het ondersteunen van de lokale eenheden van de politie bij onderzoeken naar gepleegde misdrijven, maar ook naar vermiste personen. Dat gebeurt op verschillende manieren. De politie beheert systemen, waarmee (v

http://www.vermistekinderen.nl/

122. Wandelen met kinderen - Tweevoeter.nl
Regelmatig wandelen houdt niet op zodra je kinderen krijgt. Al op jonge leeftijd kun je ze meenemen op wandelingen - al zul je die natuurlijk wel moeten aanpassen aan de mogelijkheden en beperkingen die kinderen met zich meebrengen.

http://www.tweevoeter.nl/kinderen.php

123. Weeskinderen in Peru
Stichting Wees Kind stelt zich tot doel de levenssituatie van kansarme kinderen in Peru blijvend te verbeteren. De stichting heeft voor haar projecten in Peru 4 speerpunten geformuleerd: Onderdak (het kindertehuis Los Pinos) Voeding & Kleding (eetlokalen

http://www.stichtingweeskind.nl/

124. Wegmetdekids.nl
Weg met de kids biedt een schat aan informatie voor originele, spannende en niet-alledaagse uitjes voor kinderen tot 12 jaar in heel Nederland. Van gezinsuitjes tot schoolreisjes en van kinderfeestjes tot pretparken en dierentuinen.

http://www.wegmetdekids.nl/

125. Weli Shop
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Weli Shop

http://www.welishop.nl/kinderen

126. Winkelen
Winkelen startpagina dochtersites

http://winkelen.openstart.nl

127. Winkels
Winkels startpagina dochtersites

http://winkels.openstart.nl

128. Woonaccessoires Juffertje Flut
Woonaccessoires mooie en vrolijke het vinden is altijd een uitdaging. Juffertje Flut is hiervoor geregeld op reis op zoek naar iets leuks. Juffertje Flut helpt Afrika! bekijk ons webwinkel om te zien hoe wij dit doen..

http://www.juffertjeflut.nl/

129. Zaphut Kinderfilmpjes.net
Online veel kinderfilmpjes bekijken

http://www.kinderfilmpjes.net
Pagina « 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7  »